• сре. Мар 29th, 2023

“ЕУ за општините”

  • Home
  • Започнува имплементацијата на големи, иновативни проекти во 8 општини во државата

Започнува имплементацијата на големи, иновативни проекти во 8 општини во државата

На првата седница на Управниот комитет на проектот “ЕУ за општините” со кој претедава министерот за локална самоуправа, Горан Милевски беше потврдено дека во наредните три години во општините Велес,…