• чет. Мар 23rd, 2023

"Е-Општина"

  • Home
  • ПРИЈАВЕТЕ ПРОБЛЕМ ПРЕКУ СЕРВИСОТ „Е-ОПШТИНА“

ПРИЈАВЕТЕ ПРОБЛЕМ ПРЕКУ СЕРВИСОТ „Е-ОПШТИНА“

Општина Карпош ги потсетува своите сограѓани дека, покрај двонасочните канали  кои активно се користат за комуникација, (официјалните Facebook профили на Општината и Градоначалникот), карпошани можат да пријават проблем и преку…