• сре. Мар 29th, 2023

"заробени" дрвја

  • Home
  • „ОСЛОБОДУВАЊЕ“ НА „ЗАРОБЕНИ“ ДРВЈА ВО КАРПОШ 4

„ОСЛОБОДУВАЊЕ“ НА „ЗАРОБЕНИ“ ДРВЈА ВО КАРПОШ 4

Општина Карпош продолжува со  акцијата за „ослободување“ на „заробени“ дрвја од градежни материјали. Овие денови, екипи работат на отстранување на бекатон плочки и  асфалт околу 16 дрвја во должина на…