• вто. Мар 28th, 2023

„Зелена општина Илинден”

  • Home
  • Започна проектот „Зелена општина Илинден”

Започна проектот „Зелена општина Илинден”

Со засадување на листопадни високорастечки садници, Општина Илинден почна со реализација на еколошката акција за озеленување на повеќе локации во урбаниот дел на општината, во рамки на проектот „Зелена општина…