• чет. Мар 30th, 2023

игралиште

  • Home
  • Игралиштето во ООУ „Гоце Делчев“ доби современа подлога по сите ЕУ стандарди

Игралиштето во ООУ „Гоце Делчев“ доби современа подлога по сите ЕУ стандарди

Спортското игралиште во основното училиште „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче добива мултифункционална гумена спортска подлога.             Овој тип спортска подлога се изработува со специјална машина и техника и гарантира висок квалитет,…

Отворено инклузивно игралиште во Аеродром

Денеска беше отвореноинклузивно игралиште во основното училиште „Лазо Ангеловски“ во Општина Аеродром како донација од компанијата ОКТА, во соработка со фондацијата „Чекор по чекор“. Игралиштето нуди пристап и за децата со…

РЕКОНСТРУИРАНО Е ИГРАЛИШТЕТО НА „ВАРШАВСКА“ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1

Целосно е реконструирано детското игралиште на улицата „Варшавска“ во населбата Тафталиџе 1. Општина Карпош ги замени старите и дотраени реквизити со нови. Поставени се нови тобогани, клацкалки и лулашки. После…