• сре. Мар 29th, 2023

„Иднината Денес“

  • Home
  • Акција за пошумување под мото „Иднината Денес“

Акција за пошумување под мото „Иднината Денес“

ЈП Национални шуми ПШС Куманово-Куманово во соработка со КБ Прво пензиско друштво спроведоа акција за пошумување на 25.11.2021 година, на место викано Пезово во близина на регионалниот пат Куманово –…