• саб. Јун 3rd, 2023

„КАРПОШОВО КУЛТУРНО ЛЕТО 2021“

  • Home
  • „КАРПОШОВО КУЛТУРНО ЛЕТО 2021“

„КАРПОШОВО КУЛТУРНО ЛЕТО 2021“

Од 26 – ти до 28 – ми август, на платото на „Млечен“ и плоштадот „Делфина“ (Влае 2), ќе се одржи традиционалната културна манифестација на општина Карпош, „Карпошово културно лето…