• пет. Јун 2nd, 2023

„Културно лето Карпош 2021“

  • Home
  • Стартуваше „Културно лето – Карпош“ – вечерва КАРОЛИНА

Стартуваше „Културно лето – Карпош“ – вечерва КАРОЛИНА

Вчеравечер се одржа првата вечер од „Културно лето – Карпош“. Дождот не беше причина за да се соберат повеќе генерации на граѓани, кои согласно протоколите за заштита од КОВИД –…

Предложи изведувач за „Културно лето Карпош 2021“

Преку мобилната апликација „мЗаедница“ и веб страната www.mzaednica.mk, граѓаните на општина Карпош можат да даваат свои предлози за учесници на традиционалниот настан „Културно лето Карпош 2021“. Манифестацијата ќе се одржи кон…