• чет. Јун 1st, 2023

„Ленинова“

  • Home
  • „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

„Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со граѓаните од улица „Ленинова“, која треба да се реконструира напролет. Идејното решение за улицата е во крајна фаза, поради…

Презентиран проектот за реконструкција на улицата „Ленинова“

Пред дирекцијата на ЕВН во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ и директорот на ЈП „ПОЦ“, Васко Кичевски, заедно со дел од општинските служби го презентираа проектот за целосна реконструкција на…