• чет. Јун 1st, 2023

„Мирослав Крлежа“

  • Home
  • Со реконструкцијата на „Мирослав Крлежа“, Дебар Маало добива пешачка и резидентна зона

Со реконструкцијата на „Мирослав Крлежа“, Дебар Маало добива пешачка и резидентна зона

Градоначалникот Саша Богдановиќ го најави капиталниот проект на Општина Центар за улицата „Мирослав Крлежа“, чија реконструкција ќе започне за 45 дена, по завршувањето на постапката за јавна набавка. „Полека, но…