• сре. Мар 29th, 2023

"Народен фронт"

  • Home
  • Завршува вториот дел од реконструкцијата на улицата „Народен Фронт“

Завршува вториот дел од реконструкцијата на улицата „Народен Фронт“

Општина Центар го завршува и вториот дел од улицата „Народен Фронт“ во населбата Капиштец. Со реконструкцијата целосно се уредува коловозот, на површина од вкупно 11.542 метри квадратни. Опфатени се и…

Започнува реконструкцијата на улицата „Народен Фронт“

Од денес, 26.7.2021 (понеделник), започнува комплетната реконструкција на улицата „Народен Фронт“ во Општина Центар. Со реконструкцијата целосно ќе се уреди коловозната конструкција на површина од 11.542 метри квадратни. Ќе бидат…

Богдановиќ најави реконструкција на улицата „Народен Фронт“ во Капиштец

„Ми претставува особено задоволство и чест да најавам дека започнуваме со целосна реконструкција на улицата ‘Народен Фронт’, која е една од главните сообраќајници во населбата Капиштец. По завршувањето на реконструкцијата…