• сре. Мар 22nd, 2023

"На Точак"

  • Home
  • На Точак: 11 предлози за буџетот на Град Скопје за 2022

На Точак: 11 предлози за буџетот на Град Скопје за 2022

Групата ентузијасти со цел подобро велосипедско Скопје – На Точак ги објавија нивните предлози за Буџетот на Град Скопје за 2022 година. Тие преку советниците од Зелен Хуман Град ги…

Претставници на „На Точак“ на средба со Стојкоски

Претставници од иницијативата „На Точак“ му ги презентираа на градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски предлозите и иницијативите кои ги имаат со цел подобрување на велосипедската инфраструктура во општината.…