• пет. Мар 31st, 2023

„Независни за Карпош-За заштита на Карпош“

  • Home
  • Запознавање со „Независни за Карпош-За заштита на Карпош“

Запознавање со „Независни за Карпош-За заштита на Карпош“

Денес ќе се запознаеме со уште една независна граѓанска иницијатива со кандидатска листа за советници на општина Карпош. „Независни за Карпош-За заштита на Карпош“ или по ново познати како ГРУПА…