• вто. Мар 21st, 2023

„Орце Николов“

  • Home
  • Денес започнуваат третата и четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Денес започнуваат третата и четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Во понеделник, 12 јули, започнуваат градежните активности од третата и од четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“, а ќе се реализираат до 12 септември 2021 година. Поради изведбата…