• пет. Јун 2nd, 2023

"Отворени улици"

  • Home
  • “Отворени улици” – нов проект во Букурешт

“Отворени улици” – нов проект во Букурешт

Минатиот месец во главниот град на Романија, започна нов проект наменет за пешачки зони во градот. Насловен “Отворени улици”, овој проект ќе покрие 7 зони во градот. Градоначалникот на Букурешт,…