• чет. Јун 1st, 2023

"Пакомак"

  • Home
  • ГРАДОТ СКОПЈЕ СО 60 НОВИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОДЛАГАЊЕ СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА

ГРАДОТ СКОПЈЕ СО 60 НОВИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОДЛАГАЊЕ СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА

Градот Скопје, ГИЗ и ЈП „Комунална хигиена“ денеска потпишаа договор за нови 60 контејнери за депонирање отпад од стаклено пакување, што Град Скопје ги доби како донација во рамките на…