• саб. Јун 3rd, 2023

"Партизан"

  • Home
  • ПРЕД СТАРТ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА „ПАРТИЗАН“ И НОВИОТ ПЛИВАЧКИ БАЗЕН ВО КАРПОШ

ПРЕД СТАРТ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА „ПАРТИЗАН“ И НОВИОТ ПЛИВАЧКИ БАЗЕН ВО КАРПОШ

Општина Карпош гo издаде одобрението за реконструкција на спортската сала „Партизан“. Но и решението за изградба на затворениот пливачки базен кој ќе биде изграден веднаш до овој култен спортски објект.…