• пет. Мар 31st, 2023

"Пловечки континент"

  • Home
  • “Пловечки континент” што може да собира и рециклира пластика

“Пловечки континент” што може да собира и рециклира пластика

“Осмиот континент” е дизајн што има добиено награда, што ќе може да ја рециклира пластиката и е комплетно само-одржлив. Структурата е составена од 5 делови од стаклени градини и четврти…