• чет. Мар 30th, 2023

„Светиниколска“

  • Home
  • Општина Центар започна со реконструкција на улицата „Светиниколска“ во Маџир Маало

Општина Центар започна со реконструкција на улицата „Светиниколска“ во Маџир Маало

Општина Центар почнува со нова инвестиција од еден милион денари и по повеќе од 20 години ќе ја реконструира улицата „Светиниколска“ во Маџир Маало. По барање на жителите, на површина…