• чет. Мар 30th, 2023

СПОРТСКО – АДРЕНАЛИНСКИ ПАРК

  • Home
  • ОТВОРЕН Е СПОРТСКО – АДРЕНАЛИНСКИОТ ПАРК ВО КАРПОШ

ОТВОРЕН Е СПОРТСКО – АДРЕНАЛИНСКИОТ ПАРК ВО КАРПОШ

На површина од 10.000 м2, во должина на Кејот на Вардар (кај спортско – качувачката карпа), во општина Карпош изграден е Спортско – адреналинскиот парк. Станува збор за прва ваква…