• сре. Мар 22nd, 2023

„СПОРТ ЗА РАЗВОЈ“

  • Home
  • „СПОРТ ЗА РАЗВОЈ“ И НАТАМУ НА АГЕНДАТА ВО КАРПОШ

„СПОРТ ЗА РАЗВОЈ“ И НАТАМУ НА АГЕНДАТА ВО КАРПОШ

Проектот „Спорт за развој“, и во иднина ќе се спроведува во рамки на десетте основни училишта во општина Карпош. Имено, преку овој проект учениците и наставниот кадар имаат дополнителни физички…