• сре. Мар 29th, 2023

„Тринити Стрингс“

  • Home
  • Летно интермецо во паркот под светилки

Летно интермецо во паркот под светилки

Денес, 20.7.2021 година (вторник), во паркот под светилки (новиот зелен сквер во близина на слаткарницата „Палма“) од 21:00 до 22:00 часот ќе се одржи мини-концерт на триото „Тринити Стрингс“. Концертот…