• сре. Фев 1st, 2023

Турку

  • Home
  • Сонувате за снежен Божик? Ова се 5те најснежни градови во Европа

Сонувате за снежен Божик? Ова се 5те најснежни градови во Европа

Божик е секогаш поубав со снег. Без разлика дали сакате да правите “снешко” или сакате да седите пред камин на топло додека надвор паѓа снег, да се биде за Божик…