• пет. Мар 31st, 2023

„Феникс“

  • Home
  • Герасимовски: Со наградата „Феникс“ ги поддржуваме центарци на нивниот пат кон успехот

Герасимовски: Со наградата „Феникс“ ги поддржуваме центарци на нивниот пат кон успехот

Со мала, пригодна церемонија и со почитување на сите мерки за претпазливост од надлежните институции, денес градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ја додели годишната награда на општината, „Феникс“. Поделена…