• пон. Фев 6th, 2023

Хикмет Каја

  • Home
  • Како Турскиот херој Хикмет Каја засадил 30 милиони садници за 19 години?

Како Турскиот херој Хикмет Каја засадил 30 милиони садници за 19 години?

Хикмет Каја докажал дека добрите намери и напорната работа доведуваат до големи резултати. Пензионираниот шумски раководител од Турција, позирал гордо пред шумата која тој и неговиот тим ја создале. Неговата…