• саб. Јун 3rd, 2023

„ХОТЕЛИ ЗА ОПРАШУВАЧИ“

  • Home
  • ПОДДРШКА ЗА ПРОЕКТОТ „ХОТЕЛИ ЗА ОПРАШУВАЧИ“

ПОДДРШКА ЗА ПРОЕКТОТ „ХОТЕЛИ ЗА ОПРАШУВАЧИ“

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска оствари неформална средба собританската амбасадорка РејчелГаловеј и со претставници на граѓанското здружение „Новинари за човекови права“. На средбата беше презентиран проектот „Хотели за…