• вто. Мар 28th, 2023

„Чекорче“

  • Home
  • Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Нов под и енергетска фасада во објектот „Чекорче“ во Аеродром

Деновиве во внатрешниот дел на објектот „Чекорче“ на градинката „Срничка“ се изведуваат реконструктивни зафати. Станува збор за замена на стариот дотраен под со нов современ антибактериски ПВЦ-под. Исто така, се обновува и надворешноста, односно фасадата, која ги задоволува сите стандарди на енергетска ефикасност.…