• чет. Мар 30th, 2023

"Шума за деца"

  • Home
  • “Шума за деца” – нов проект во Данска

“Шума за деца” – нов проект во Данска

Во последниве неколку години, Орхус ги зголемува своите напори за да стане позелена и биоразновидна општина. Како дел од оваа амбиција, најавена е таканаречена “шума за деца” во областа Ајструп.…