• пет. Мар 31st, 2023

10000 чекори

  • Home
  • Предизвик “10000 чекори”: Чешка кампања за промовирање на здрав начин на живот

Предизвик “10000 чекори”: Чешка кампања за промовирање на здрав начин на живот

Минатиот месец, во Чешка започна кампања на државно ниво за промовирање на физичка активност. Целта на предизвикот “10000 чекори” е да се охрабрат граѓаните да пешачат редовно и да прифатат…