• чет. Мар 30th, 2023

24 часа

  • Home
  • Започнува реализација на проектот Скопје 24 часа во служба на граѓаните

Започнува реализација на проектот Скопје 24 часа во служба на граѓаните

Град Скопје од денеска ја става во функција електронската адреса за комуникација со граѓаните 24@skopje.gov.mk како чекор кон транспарентно управување за Скопје 24 часа во служба на граѓаните. На оваа…