• чет. Мар 30th, 2023

„9 Мај“

  • Home
  • Нов парк во Аеродром „9 Мај“

Нов парк во Аеродром „9 Мај“

Поминаа точно сто дена откако Аеродром ја стартуваше својата визија за „прва општина со европско знаменце“ во Македонија. Токму по повод Денот на Европа, 9 Мај, Општината заедно со Европското…