• сре. Мар 29th, 2023

Apple

  • Home
  • “APPLE” ЌЕ ИНВЕСТИРА 1 МИЛИЈАРДА ЕВРА ВО МИНХЕН

“APPLE” ЌЕ ИНВЕСТИРА 1 МИЛИЈАРДА ЕВРА ВО МИНХЕН

“Apple” ќе инвестира 1 милијарда евра во нов технолошки објект во Минхен. Овој германски град е веќе најголем градежен центар на “Apple”, но сега мултинационалната компанија ќе се фокусира на…