• пон. Јун 5th, 2023

Comedy Wildlife Photography

  • Home
  • 7 најсмешни фотографии од животни за 2021

7 најсмешни фотографии од животни за 2021

На овогодинешното доделување на наградите за Comedy Wildlife Photography главни актери беа мајмуни, мечки и ракуни. Наградата за најдобра фотографија за оваа година беше доделена на Кен Џенсен, за сликата…