• чет. Мар 30th, 2023

Covid-тест

  • Home
  • Стокхолм воведува “гаргара” Ковид тест

Стокхолм воведува “гаргара” Ковид тест

По успешниот пилот-проект (5-12 октомври), градот Стокхолм, во соработка со Регионот на Стокхолм (институција во Стокхолм) ќе воведе “гаргара” Ковид тестови во сите основни и средни училишта во регионот. Тие…