• сре. Мар 29th, 2023

Mercer

  • Home
  • Листа на најскапи градови за живеење во светот за 2021ва година

Листа на најскапи градови за живеење во светот за 2021ва година

Според листата на најскапи градови за живеење во светот за 2021ва година, рангирана од Mercer, најскап град за живеење во Европската Унија е Копенхаген, главниот град на Данска. Најевтин за…