• пон. Јун 5th, 2023

SKOPJE LIGHT ART DISTRICT

  • Home
  • ЧЕТВРТО ИЗДАНИЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНА SKOPJE LIGHT ART DISTRICT

ЧЕТВРТО ИЗДАНИЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНА SKOPJE LIGHT ART DISTRICT

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорот на ЈУ Универзална сала и извршен продуцент на фестивалот, Филип Аврамчев и уметничката директорка на SkLAD 2021, Александра Стратимировиќ, го најавија почетокот на…